perjantai 13. maaliskuuta 2009


Noniin, nyt on korublogi perustettu :) Taas on tullut tehtyä muutama hopeakoru. Viime päivät olen pohtinut korujeni myymistä myyjäisissä. Ajatus kyllä kiehtoo, mutta olisi vielä kovasti selvitettävää ennen myynnin aloittamista että katsotaan nyt.
Mutta tässä viimeaikaista tuotantoa. Kuvia ei ole muokattu koneella, yritän keksiä, miten valoisuutta kamerassani voisi säätää, ettei kuvista tulisi niin hohtavia.
Tämä koru menee perhetutulle. Tuttavapariskunta meni naimisiin tammikuussa ja sovittiin että meidän häälahja tulee jälkikäteen. Idea tähän koruun tuli Helmetin Sundancen "sykkyräkorusta". Settiin kuuluu myös korvikset.
Sulhaselle lahjaksi tulee solmioneula. Nyt vaan toivotaan ettei pariskunta löydä tätä blogia ennen kun korut päätyvät heille ;)

Nämä ketjut ovat kaikki muinaisketjua ja tehty 92,5% hopealangasta, eli sterlinghopeasta. Olen vielä ihan harjoitteluasteella ketjujen teossa, ja kehittymistä on vielä. Olen tosin huomannut itsessäni perfektionistin piirteitä, koruissa kaiken pitää olla just eikä melkein ok.

Maanantaina olin Thuja Designissa hopeaketjukurssilla jossa opin tekemään ketunhäntäketjua sekä piinaa. Täytyy sanoa että on kyllä huomattavasti helpompaa tehdä ketjut valmiisiin aloituispaloihin. Ja etenkin se, että joku auttaa ja opettaa kädestä pitäen niin helpottaa oppimisprosessia mielettömästi. Kiitos siis Tuijalle! Ja tässä valmis ketunhäntärannekoru, siitä tuli kertaheitolla uusi lempiketjumallini :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti