tiistai 19. lokakuuta 2010

Beautiful Blogger

Beautiful Blogger-haaste tuli ystävältäni Lilithealta. Missään nimessähän minun ei pitäisi olla vääntämässä uratarinaa, jonka palautuspäivä on torstaina, joten minulla on hyvää aikaa kirjoitella hömpötyksiä, eli 7 faktaa itsestäni.

1. Pystyn lukemaan hyvän kirjan yhdeltä istumalta ja valvomaan vaikka koko yön. Mm. suurin osa Harry Pottereista on mennyt tällä tyylillä.

2. Suolakurkku ja hunaja ovat mielestäni aivan ihana yhdistelmä.

3. Vihaan rampeilla ajamista. Ei vaan osaa. En tykkää muutenkaan ajamisesta liikaa, pitäisi harjoitella enemmän.

4. Rakastan symmetriaa, minkä vuoksi en ole oikein ennen osannut tehdä epäsymmetrisiä koruja. Avainnauhasta tuli kuitenkin oikein kiva.

5. Minulla ei ole mitään hinkua lisääntymiseen, ainakaan tällä hetkellä. Toivottavasti ei myöhemminkään, sillä maailmassa on jo nyt pari miljardia ihmistä liikaa. Eiköhän niistä löydy meille joku ruokittava jos niikseen tulee. Toivottavasti tämä mielipide pysyy silloinkin kun digitaalinen kello alkaa tikittää...

6. Haluaisin eduskuntaan. Ihan oikeasti. Minussa elää vaikuttamispeikko, siksi kai olen ensimmäisenä hyppäämässä mukaan kaikkeen mikä vähänkään haiskahtaa vaikuttamiselta.

7. Rakastan talvea. Rakastan rinteitä ja sopivan kirpeitä ilmoja, Lapin valkoista lumihuurretta keskellä synkintä kaamosta. Crazy Creekin halpislumilautaani, joka odottaa kovasti vuoden viimeistä viikkoa, jolloin päästään taas yhdessä kiroamaan helvetin pitkiä siirtymäreittejä... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti